ACTIVITIES

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Αναρωτιέστε πώς θα μπορούσατε να βρεθείτε το συντομότερο δυνατό σε ένα κυκλαδίτικο τοπίο, σε ένα μικρό επίγειο παράδεισο με ξεχωριστή γεωφυσική ομορφιά αλλά και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες δραστηριότητων; Τότε η απάντηση είναι είναι μία: Ταξιδέψτε στην Κέα.!

Γνωρίστε την Κέα περπατώντας

Τα Μονοπάτια της Κέας

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τρόπους να ανακαλύψετε την Κέα είναι να την περπατήσετε. Το καλοδιατηρημένο δίκτυο μονοπατιών του νησιού περιλαμβάνει 12 διαδρομές που θα σας χαρίσουν μοναδικές συγκινήσεις.
Περιπλανηθείτε από την καταπράσινη ρεματιά της ενδοχώρας στον πιο απομονωμένο κολπίσκο και από το πιο γραφικό εκκλησάκι στα υποβλητικά ερείπια ενός αρχαίου πύργου. Συμβουλευτείτε τις προτεινόμενες διαδρομές και αφήστε την Κέα να σας αποκαλυφθεί μέσα από τη φυσική ομορφιά και τη μαγευτική ιστορία της.

Ο μαγικός κόσμος του βυθού

Καταδύσεις

Η Κέα είναι ένα απέραντο πάρκο αναψυχής για τους φίλους της κατάδυσης χάρη στον υποθαλάσσιο πλούτο της. Τόσο η μορφολογία και η βιοποικιλότητα του βυθού όσο και ο ρόλος του νησιού στην ιστορία, ως τόπος πολλών ναυαγίων, έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό σκηνικό προς εξερεύνηση για έμπειρους αλλά και ερασιτέχνες δύτες. Στο νησί λειτουργεί καταδυτικό κέντρο, στο οποίο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για οτιδήποτε αφορά τον καταδυτικό τουρισμό στο νησί και να οργανώσετε τη δική σας καταδυτική εμπειρία.

Διασκέδαση στα καταγάλανα νερά της Κέας.

Θαλάσσια σπορ

Τα καταγάλανα νερά της Κέας και η ιδιαίτερη μορφολογία των κόλπων της αποτελούν ένα φιλόξενο περιβάλλον για τους φίλους των θαλάσσιων σπορ. Πέρα από την κλασική ιστιοπλοΐα που έχει μια παράδοση δεκαετιών στο νησί, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με θαλάσσιο σκι, wakeboard, surf, wakesurfing, windsurfing, kitesurfing, jet ski, SUP, καταδύσεις και άλλες συναρπαστικές δραστηριότητες. Στο νησί λειτουργούν κέντρα θαλάσσιων σπορ, στα οποία θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες, ειδικό εξοπλισμό και τους κατάλληλους εκπαιδευτές, ενώ πολύ συχνά διοργανώνονται και αγώνες.

Αν θέλετε παραπάνω λεπτομέρειες για την νυχτερινή ζωή στην Τζιά επικοινωνήστε μαζί μας!

Νυχτερινή ζωή

Το όμορφο νησί της Τζιας διατηρεί την ταυτότητα του ακόμη και τη νύχτα. Η διασκέδαση και η νυχτερινή ζωή στην Κέα είναι ήπιας μορφής σε μια προσπάθεια να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της, όπως γίνεται αλλού στις Κυκλάδες. Υπάρχουν αρκετά μέρη για να περάσετε ευχάριστα τα βράδια σας χωρίς όμως να διαταράσσεται η ζωή των κατοίκων και η γαλήνη του νησιού. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στο Βουρκάρι και στο Γιαλισκάρι σε μια ατμόσφαιρα ρομαντική και χαλαρή. Στην Ιουλίδα οι επιλογές είναι λίγες αλλά μπορούν να προσφέρουν ατμοσφαιρικά βράδια και όμορφες στιγμές με καλή παρέα.
Τις καλοκαιρινές νύχτες μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον Κούνδουρο για κάτι πιο ήσυχο ενώ δε θα χορταίνετε τη μαγευτική θέα και τον έναστρο ουρανό. Τα περισσότερα κλαμπ και μπαρ διοργανώνουν κατά καιρούς party ή ιδιαίτερες βραδιές και live εμφανίσεις.  Αν είστε καλεσμένοι σε κάποιο beach party μην παραλείψετε να πάτε. Υπέροχες αμμουδιές, μουσική, καλοκαιρινό φεγγάρι και καλοί φίλοι. Τι άλλο θέλετε;
Otzias Sea View
(+30) 694 510 1059
          (+30) 693 232 5576
info@otziasseaview.gr
Παραλία Οτζιάς, Οτζιάς Τ.Κ. 840 02